Electrolux EKI6352EOW Instrukcja Użytkownika Strona 20

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 19
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Rundstykke 190 – 210 6 – 15 3
Boller 185 – 195 8 – 15 2 + 4
Langloff 170 – 180 25 – 35 2 + 4
Pepperkaker 160 – 170 8 – 15 2 + 4
Formkake 150 – 160 30 – 40 2 + 4
Sukkerbrød/sandkaker 150 – 160 50 – 60 2
Marengs 100 90 – 120 2 + 4
Marengsbunner 100 90 – 120 2 + 4
- oppvarming med ovnen
skrudd av
25 2 + 4
Kjeks 150 – 160 10 – 20 2 + 4
Vannbakkels 155 – 165 30 – 40 2 + 4
Fruktterter, mørdeig 150 – 160 forhåndsbaking,
baser 10 – 15
2 + 4
Fruktterter, mørdeig 150 – 160 ferdig 35 – 45 2 + 4
Fruktterter, smuldredeig 170 – 180 30 – 40 2 + 4
10.4 Vanlig baking
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Rundstykker 200 – 225 8 – 12 3 – 4
Grove rundstykker 190 – 200 20 – 25 3 – 4
Fylte smørbrød 200 – 225 10 – 12 3 – 4
Ciabatta 210 – 230 10 – 20 3 – 4
Foccacia 220 – 230 15 – 20 3 – 4
Pitabrød 250 5 – 15 3 – 4
Saltkringler 180 – 200 12 – 15 3 – 4
Loff 190 – 210 25 – 40 1 – 2
Ciabatta 210 – 220 15 – 25 1 – 2
Helkornbrød 180 – 200 35 – 45 1 – 2
Rugbrød, blanding 275 oppvarming 1
- steking 190 55 – 65 1
www.electrolux.com20
Przeglądanie stron 19
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag