Electrolux EKG611A3OX Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 16
10.6 Cooking tables
Casseroles
Food Quantity
(kg)
Ther‐
mostat
posi‐
tion
Time
(min)
Grill posi‐
tion
Grilling
time
(min)
Total
prepara‐
tion time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Lasa‐
gna
1)
1.5 - 2.5 5 40 -
45
min. 10 - 15 50 - 60 2
Cannel‐
loni
1)
1.5 - 2.5 5 40 -
45
min. 10 - 15 50 - 60 2
Potato
gratin
1)
1.5 - 2.5 4.5 60 -
65
min. 10 - 15 70 - 80 2
Macaro‐
ni oven
1)
1.5 - 2.5 5 55 -
60
min. 10 - 15 65 - 75 2
Kebab
Hala
1.5 - 2.5 5 30 -
35
max. 10 - 15 40 - 50 2
1)
Preheat the oven for 10 minutes.
Meat & Poultry
Food Quantity
(kg)
Ther‐
mostat
posi‐
tion
Time
(min)
Grill posi‐
tion
Grilling
time
(min)
Total
prepara‐
tion time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Sheep 1.5 - 2.0 6 80 -
100
max. 5 - 10 90 - 120 2
Chicken 1.2 - 1.8 8 90 - 95 max. 5 - 10 100 -
115
1)
2
Duck 1.8 - 2.5 8 80 - 90 max. 5 - 10 90 - 110 2
Goose 2.5 - 3.0 7 90 -
100
max. 5 - 10 100 - 120 2
Rabbit 1.0 - 1.5 5 80 - 90 min. 5 - 10 90 - 110 2
Beef 1.2 - 1.8 6 90 -
100
min. 5 - 10 100 - 120 2
1)
Turn over after 45 min.
ENGLISH 17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag