Electrolux EKC6450AOX Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Type of meat Quantity
Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Chop, spare
rib
1-1.5 kg 1 170 - 180 60 - 90
Meat loaf 750 g -1 kg 1 160 - 170 50 - 60
Porkknuckle
(precooked)
750 g -1 kg 1 150 - 170 90 - 120
Veal
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Roast veal 1 kg 1 160 - 180 90 - 120
Knuckle of
veal
1.5-2 kg 1 160 - 180 120 - 150
Lamb
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Leg of lamb,
roast lamb
1-1.5 kg 1 150 - 170 100 - 120
Saddle of
lamb
1-1.5 kg 1 160 - 180 40 - 60
Poultry
Type of meat Quantity Shelf posi-
tion
Temperature
°C
Time min.
Poultry por-
tions
200-250 g
each
1 200 - 220 30 - 50
Half chicken 400-500 g
each
1 190 - 210 35 - 50
Chicken, pou-
lard
1-1.5 kg 1 190 - 210 50 - 70
Duck 1.5-2 kg 1 180 - 200 80 - 100
Goose 3.5-5 kg 1 160 - 180 120 - 180
Turkey 2.5-3.5 kg 1 160 - 180 120 - 150
Turkey 4-6 kg 1 140 - 160 150 - 240
10.10 Grilling
Always use the grilling function with
maximum temperature setting
Always grill with the oven door
closed
Always pre-heat the empty oven
with the grill functions for 5 mi-
nutes.
Set the shelf in the shelf level as recom-
mended in the grilling table.
Always set the pan to collect the fat into
the first shelf level.
Grill only flat pieces of meat or fish.
ENGLISH 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag