Electrolux EKC6030CJW Instrukcja Użytkownika Strona 16

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 24
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 15
Fjærfe
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min/kg) Brettplas-
sering
Kylling, i deler 200 55 – 65 2 – 3
And
1)
160 55 – 65 2 – 3
Langsteking av and
1)
130 til sammen om-
trent 5 timer
2 – 3
Stekt kalkun, fylt 160 50 – 60 1 – 2
Kalkunbryst 200 70 – 80 2 – 3
1)
Andre. Kan brunes etter steking under grill eller med over-/undervarme ved 250 °C. Hvis du
bruker et steketermometer, må du ta det ut før du griller.
9.8 Bruning
Storfekjøtt
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid i minutter
per kg kjøtt
Brettplas-
sering
Rundstek – bruning 200 totalt 10 2 – 3
Rundstek – steking 150 50 – 60 2 – 3
Roastbiff 160 90 – 120 1 – 2
Kalvekjøtt
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min/kg) Brettplas-
sering
Oksefilet
1)
160 60 – 70 2 – 3
1)
Andre. Kan brunes etter steking under grill eller med over-/undervarme ved 250 °C. Hvis du
bruker et steketermometer, må du ta det ut før du griller.
Lammekjøtt
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min/kg) Brettplas-
sering
Lår/skulder/ribbe 160 80 – 100 2
Svinekjøtt
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min/kg) Brettplas-
sering
Svinestek
1)
180 60 – 70 2 – 3
Svinekam
1)
175 60 2 – 3
Nakkefileter 160 90 – 120 2 – 3
www.electrolux.com16
Przeglądanie stron 15
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag