Electrolux CKP700X Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 16
Mat Over-/Under Varme Ekte Varmluft Tid (min) Kommen‐
tarer
Tempera‐
tur (°C)
Skuff‐
plasse‐
ring
Tempera‐
tur (°C)
Skuff‐
plasse‐
ring
Engelsk
roastbiff,
lett stekt –
rød
210 2 200 2 50 - 60 På en rist
Engelsk
roastbiff,
medium –
rosa
210 2 200 2 60 - 70 På en rist
Engelsk
roastbiff,
godt stekt
– grå
210 2 200 2 70 - 75 På en rist
Svinekjøtt 180 2 170 2 120 - 150 Med skor‐
pe
Svine‐
skank
180 2 160 2 100 - 120 2 stk
Lamme‐
kjøtt
190 2 175 2 110 - 130 Lår
Kylling 220 2 200 2 70 - 85 Hel
Kalkun 180 2 160 2 210 - 240 Hel
And 175 2 220 2 120 - 150 Hel
Gås 175 2 160 1 150 - 200 Hel
Kanin 190 2 175 2 60 - 80 Skåret i
skiver
Vill Kanin 190 2 175 2 150 - 200 Skåret i
skiver
Fasan 190 2 175 2 90 - 120 Hel
Fisk
Mat Over-/Under Varme Ekte Varmluft Tid (min) Kommen‐
tarer
Tempera‐
tur (°C)
Skuff‐
plasse‐
ring
Tempera‐
tur (°C)
Skuff‐
plasse‐
ring
Ørret/
brasme
190 2 175 2 40 - 55 3 - 4 fisk
Tunfisk/
laks
190 2 175 2 35 - 60 4 - 6 fileter
NORSK 17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag