Electrolux EOC5851WOX Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplasser-
ing
Små gjærbakst Over-/Under-
varme
190 - 210
1)
10 - 25 3
Small cakes /
Småkaker (20
stk. per steke-
brett)
Ekte varmluft
150
1)
20 - 35 3
Small cakes /
Småkaker (20
stk. per steke-
brett)
Over-/Under-
varme
170
1)
20 - 30 3
1)
Forvarm ovnen.
11.6 Gryteretter/grateng
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplasser-
ing
Makaronigra-
teng
Over-/Under-
varme
180 - 200 45 - 60 1
Lasagne Over-/Under-
varme
180 - 200 25 - 40 1
Grønnsaksgra-
teng
1)
Gratinering med
vifte
160 - 170 15 - 30 1
Bagetter med
smeltet ost
Ekte varmluft 160 - 170 15 - 30 1
Boller/kanelbol-
ler
Over-/Under-
varme
180 - 200 40 - 60 1
Fiskeretter i
form
Over-/Under-
varme
180 - 200 30 - 60 1
Fylte grønnsak-
er
Ekte varmluft 160 - 170 30 - 60 1
1)
Forvarm ovnen.
11.7 Varmluft med fukt
Matvarer
Matvaretype
Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Makaronigrateng 180 - 200 45 - 60 2
Lasagne 180 - 200 45 - 60 2
Potetgrateng 190 - 210 55 - 80 2
NORSK
23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag