Electrolux EOC5751FAX Instrukcja Użytkownika Strona 27

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 26
Matvarer Antall Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Kotelett/ribbe 1 – 1,5 kg Gratinering
med vifte
170 – 180 60 – 90 1
Kjøttpudding 750 g– 1 kg Gratinering
med vifte
160 – 170 50 – 60 1
Svineknoke
(kokt på for‐
hånd)
750 g– 1 kg Gratinering
med vifte
150 – 170 90 – 120 1
Kalvekjøtt
Matvarer Mengde
(kg)
Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Kalvestek 1 Gratinering
med vifte
160 – 180 90 – 120 1
Kalveskan‐
ker
1,5 – 2 Gratinering
med vifte
160 – 180 120 – 150 1
Lammekjøtt
Matvarer Mengde
(kg)
Funksjon Temperatur
(°C)
Skuffplas‐
sering
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Lammestek
med ben /
lammestek
1 – 1,5 Gratinering
med vifte
150 – 170 100 – 120 1
Lammesadel 1 – 1,5 Gratinering
med vifte
160 – 180 40 – 60 1
Småvilt
Matvarer Antall Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas‐
sering
Haresadel/-
lår
inntil 1 kg Over-/under‐
varme
230
1)
30 – 40 1
Dyrerygg 1,5 – 2 kg Over-/under‐
varme
210 – 220 35 – 40 1
Lårstykke av
hjort
1,5 – 2 kg Over-/under‐
varme
180 – 200 60 – 90 1
1)
Forvarm ovnen.
NORSK 27
Przeglądanie stron 26
1 2 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag