Electrolux EOB5351AAX Instrukcja Użytkownika Strona 14

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 13
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplasser-
ing
Formkake/frukt-
kake
Ekte varmluft 140 - 160 70 - 90 1
Fatless sponge
cake / Fettfri
formkake
Ekte varmluft 140 - 150 35 - 50 2
Fatless sponge
cake / Fettfri
formkake
Over-/Under-
varme
160 35 - 50 2
Tertebunn –
mørdeig
Ekte varmluft
170 - 180
1)
10 - 25 2
Kakebunn –
sukkerbrødmiks
Ekte varmluft 150 - 170 20 - 25 2
Apple pie /
Eplepai (2 for-
mer, Ø 20 cm,
diagonalt plas-
sert)
Ekte varmluft 160 60 - 90 2
Apple pie /
Eplepai (2 for-
mer, Ø 20 cm,
diagonalt plas-
sert)
Over-/Under-
varme
180 70 - 90 1
Ostekake Over-/Under-
varme
170 - 190 60 - 90 1
1)
Forvarm ovnen.
Kaker/bakst/brød på stekebrett
Matvarer Funksjon Temperatur
(°C)
Tid (min) Brettplasser-
ing
Flettebrød/-
krans
Over-/Under-
varme
170 - 190 30 - 40 3
Julekake Over-/Under-
varme
160 - 180
1)
50 - 70 2
Brød (rugbrød):
1. Første del
av bakepro-
sessen.
2. Andre del
av bakepro-
sessen.
Over-/Under-
varme
1. 230
1)
2. 160 - 180
1. 20
2. 30 - 60
1
Vannbakkels/
eclair
Over-/Under-
varme
190 - 210
1)
20 - 35 3
www.electrolux.com14
Przeglądanie stron 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag