Electrolux EKG913A0OW Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 32
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 16
11.6 Cooking tables
Casseroles
Food Quantity (kg) Thermostat
position
Time (min) Shelf position
Lasagna
1)
2.5 - 4.0 4 45 - 50 2
Cannelloni
1)
2.5 - 4.0 4 50 - 60 2
Potato gratin
1)
2.5 - 3.0 3.5 60 - 65 2
Macaroni oven
1)
4.0 - 4.5 4.5 45 - 50 2
Kebab Hala 3.5 - 4.0 5 40 - 45 2
1)
Preheat the oven for 15 minutes.
Meat & Poultry
Food Quantity (kg) Thermostat
position
Time (min) Shelf position
Sheep 3.0 - 4.0 6 90 - 120 2
Chicken 2.0 - 3.5 8
100 - 110
1)
2
Duck 2.4 - 3.6 8 80 - 90 2
Goose 5.0 - 6.0 8 80 - 90 2
Rabbit 2.0 - 3.0 5 90 - 120 2
Beef 2.4 - 3.0 6 90 - 120 2
1)
Turn over after 50 min.
Fish
Food Quantity (kg) Thermostat
position
Time (min) Shelf position
Pike 1.6 - 3.0 4 50 - 60 2
Dorade 0.8 - 1.4 4 30 - 40 2
Trout 1.0 - 2.0 4 25 - 30 2
Pizza
Food Quantity (kg) Thermostat
position
Time (min) Shelf position
Thin
1)
1.5 - 2.5 8 20 - 30 1
ENGLISH
17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag