Electrolux EKC4011AOW Instrukcja Użytkownika Strona 14

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 24
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 13
9.3 Traditionell bakning
Livsmedel Temperatur
(°C)
Tid (min) Falsnivå
Franskbullar 200-225 10-20 3-4
Grahamsbullar 190-200 20-25 3-4
Fyllda smörgåsar 200-225 10-12 3-4
Formbröd 190-210 30-40 2-3
Ciabattabullar 210-230 10-20 3-4
Foccacia 220-230 15-20 3-4
Pitabröd 250 5-15 3-4
Salta kringlor 180-200 12-15 3-4
Vitt bröd / runt bröd 175-225 35-45 2
Vitt bröd 190-210 25-40 1-2
Ciabatta 210-220 15-25 1-2
Fullkornsbröd 180-200 35-45 1-2
Rågbröd, blandning 275 värmning 1
- bakning 190 55-65 1
Baguetter 220-230 15-30 3-4
Pannkakor 170-180 50-60 2-3
Fruktkakor 150-170 70-80 3
Muffins 180-200 10-20 3
Rulltårta 220-250 6-15 3
Bullar 220-250 8-15 3
Lång limpa 180-200 25-35 3
Pepparkakor 220-225 8-12 3
Kaka i form 170-180 35-45 3-4
Sockerkakor/Madeirakakor 170-180 40-50 1-2
Smörgåstårta, bullar 200-225 8-12 3-4
Maränger 100 90-120 3-4
Marängbottnar 100 90-120 3-4
- värmning med ugnen av-
stängd
25 3-4
Småkakor 160-180 6-15 3-4
www.electrolux.com14
Przeglądanie stron 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 23 24

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag