Electrolux 584144 Instrukcja Użytkownika Strona 14

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 23
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 13
OPERATING INSTRUCTIONS
Page 10 62.9582.01_UL
3.5.4 GUIDE TEMPERATURES FOR BAKING (°C)
Kind of food being baked
Top
heating
Bottom
heating
°F °C °F °C
Cakes with short pastry or puff-pastry,
with fruit filling and Royale (egg custard),
quiche, pizza
482 250 536 280
Cakes with sweet pastry, Linzer torte,
puff-pastry cakes
392 200 482 250
Various yeast pastries, plaited bread,
ring cakes and the like
356 180 392 200
Various soufflés (baked) 356 180 446 230
Przeglądanie stron 13
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 22 23

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag