Electrolux EOCP5803AX Instrukcja Użytkownika Strona 25

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 48
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 24
Biscuiţi
Aliment Funcţie Temperatură
(°C)
Durată (min) Nivel raft
Biscuiţi cu aluat
fraged
Aer cald 150 - 160 10 - 20 3
Short bread /
Biscuit sfărâmi‐
cios / Patiserie
Aer cald 140 20 - 35 3
Short bread /
Biscuit sfărâmi‐
cios / Patiserie
Caldura de sus
+ jos
160
1)
20 - 30 3
Turte dulci Aer cald 150 - 160 15 - 20 3
Dulciuri din
foietaj cu albuş
de ou / Bezele
Aer cald 80 - 100 120 - 150 3
Pricomigdale Aer cald 100 - 120 30 - 50 3
Biscuiţi făcuţi
cu drojdie
Aer cald 150 - 160 20 - 40 3
Foietaj din
aluat franţu‐
zesc
Aer cald
170 - 180
1)
20 - 30 3
Rulouri Aer cald
160
1)
10 - 25 3
Rulouri Caldura de sus
+ jos
190 - 210
1)
10 - 25 3
Small cakes /
Prăjituri mici
(20 de bucăţi
per tavă)
Aer cald
150
1)
20 - 35 3
Small cakes /
Prăjituri mici
(20 de bucăţi
per tavă)
Caldura de sus
+ jos
170
1)
20 - 30 3
1)
Preîncălziţi cuptorul.
11.5 Preparate coapte şi gratinate
Aliment Funcţie Temperatură
(°C)
Durată (min) Nivel raft
Paste la cuptor Caldura de sus
+ jos
180 - 200 45 - 60 1
Lasagne Caldura de sus
+ jos
180 - 200 25 - 40 1
ROMÂNA 25
Przeglądanie stron 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 47 48

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag