Electrolux EKI6351DIW Instrukcja Użytkownika Strona 21

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 40
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 20
Matvarer Temperatur
(°C)
Tid (min) Skuffplas-
sering
Ciabatta 210 - 220 15 - 25 1 - 2
Helkornbrød 180 - 200 35 - 45 1 - 2
Rugbrød, blanding 275 - 1
- steking 190 55 - 65 1
Baguetter 220 - 230 15 - 30 3 - 4
Pannekake 170 - 180 50 - 60 2 - 3
Formkake 170 - 180 35 - 45 3 - 4
Sukkerbrød/sandkaker 170 - 180 40 - 50 1 - 2
Sandwichkake, rull 200 - 225 8 - 12 3 - 4
Marengs 100 90 - 120 3 - 4
Marengsbunner 100 90 - 120 3 - 4
Kjeks 160 - 180 6 - 15 3 - 4
Vannbakkels 170 - 190 30 - 45 3 - 4
Rullekake 190 - 210 10 - 12 3 - 4
Fruktterter, mørdeig 175 - 200 forhåndsbak-
ing, rull 10 – 15
3 - 4
Fruktterter, mørdeig 175 ferdig 35 – 45 3 - 4
Fruktterter, smuldredeig 190 - 200 25 - 35 3 - 4
Kransekake 210 - 230 10 - 12 2
10.5 Pizzatabell
Matvarer Temperatur (°C) Tid (min) Skuffplas-
sering
Ciabatta 200 – 220 10 – 20 2 – 3
Foccacia 220 – 230 10 – 20 2 – 3
Ciabatta 190 – 200 15 – 25 2 – 3
Fruktterter, mørdeig 170 – 180 35 – 45 2 – 3
Fruktterter, smuldredeig 175 – 200 25 – 35 2 – 3
Pizza, hjemmelaget (tykk – med
mye fyll)
180 – 200 25 – 35 1 – 2
Pizza, hjemmelaget (tynn bunn)
200 – 230
1)
15 – 20 1 – 2
NORSK
21
Przeglądanie stron 20
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag